Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Opschoonactie Yvon + AH groot succes

WC-matje en peren gevonden tijdens schoonmaakactie

Eindeloos veel blikjes en flessen, maar ook onderbroeken, een wc-matje en zelfs een pot ingemaakte peren, hebben we woensdag 20 maart opgehaald tijdens de gezamenlijke schoonmaakactie van de straatjutters, de klanten en de Albert Heijn aan de Zeilmakerstraat in Katwijk.

Tussen 14.00 – 16.00 uur maakten rond de 25 mensen de berm tegenover de Albert Heijn schoon, als ook het fietspad erachter. Hier en daar was het gras al over het plastic gegroeid, waardoor we alleen nog maar een klein stukje van het plastic zagen en dit voorzichtig los moesten peuteren.

Voor de kinderen was er een speurtocht door de winkel met tien vragen. En bij het inleveren van het vuil: lekkere chocolade paaseitjes.

Na twee uur prikken hebben we 20 vuilniszakken vuil verzameld! Een deelnemer vertelde: “ik wist niet dat hier zoveel afval lag. Toch weer goed om bij stil te staan en het weg te halen.”

Kon je er vandaag niet bij zijn? Zaterdag 23 maart is er nog een opschoonactie bij de Albert Heijn, tussen 11.00 – 13.00 uur. Alle beetjes helpen wel degelijk!

Hou je ook je eigen straat schoon? Laat het weten op www.straatjutterskatwijk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met