Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Bericht van “Kattukse Kip”

Vanmorgen maar weer eens wezen ‘straatjutten’ in mijn straat: de Krom. Ik had het één en ander zien liggen en ik had de tijd, dus ik dacht: Dat moet wel lukken, één juttas vol. Nou, toen ik halverwege was (onderhand weer voor mijn woning) heb ik toch maar besloten de tas te legen in de ondergrondse container vóór ik verder ging. En dat was maar goed ook, want de  Oude ‘s-Gravendijkseweg en de Jonckerweg lagen weer bezaaid met plastic flesjes en blikjes en stukjes blik, die vermalen waren door de grasmaaimachine. Ook zo leuk, maar niet heus. In plaats van dat ze eerst het afval ruimen voor ze gaan maaien! Het kapotte blik is nog slecht ook voor honden die daar uitgelaten worden. Ik kwam thuis met een tweede juttas vol, samen dus ongeveer een vuilniszak vol. Ben benieuwd hoelang het duurt voor ook dàt gehalveerd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met